Κυκλοφοριακή ρύθμιση

Στο πλαίσιο της βελτίωσης της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη, σας αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όσοι μπαίνουμε στην πόλη από το βορρά και κατεβαίνουμε απο τα στενά δρομάκια κάτω απο το κάστρο, με προορισμό μέσω της οδού Φαρών τα ανατολικά της πόλης, όπως το Κοιμητήριο, ο κινηματογράφος επι της Καλλιπατείρας και οι ανατολικές γειτονιές γενικότερα. Είμαστε υποχρεωμένοι να φτάσουμε μέχρι την οδό Μαυρομιχάλη επιβαρύνοντας το δίκτυο, προκειμένου να στρίψουμε αριστερά στην οδό Παλαιολόγου.

Θεωρώ οτι θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση, αν γίνει διπλής κατεύθυνσης η οδός Σταδίου στο τμήμα μεταξύ Φαρών και Παλαιολόγου, δίνοντας άμεση ΄διέξοδο στα οχήματα που κατευθύνονται στο κοιμητήριο και στις ανατολικές γειτονιές και ανακουφίζοντας έτσι την οδό Μαυρομιχάλη και ιδιαίτερα τον υπερφορτωμένο κόμβο Μαυρομιχάλη – Παλαιολόγου.
Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας. Ιωάννης Μπίρης.

1 απάντηση/εις σε “Κυκλοφοριακή ρύθμιση”

  1. Ταμπακης παναγιωτης

    Στην Αθηνων να τοποθετηθουν δυο φωτεινή σηματοδότες οι οι οποιοι να ρυθμίζουν την κυκλοφορία οχημάτων.Ο ενας να τοποθετηθεί στην εθνική Τραπεζα Αθηνών και ο αλλος στο δημαρχειο απεναντι στο φουρνο Βένιος!!!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *